RYGGEN OG MUSKELTRÆTHED

Den midterste del af ryggen, som er en kombination af ryghvirvlerne i den øverste og midterste del af brystkassen samt muskler, som strækker sig over hele længden af ryggen. Disse muskler støtter rygsøjlen, bøjer og strækker torso, bevæger arme og hoved, såvel som at holde din krop i en oprejst position. Muskeltræthed og en “brændende fornemmelse” er sikre tegn på at du kan bruge lidt hjælp. Læs mere om ryggen

Sådan anvender du KT Tape på ryggen

Mere om ryggen

Muskeltræthed

Smerter i denne del af ryggen er generelt et resultat af trætte og overbelastede muskler på grund af dårlige arbejdsstillinger, forskydning af ryghvirvler eller usædvanlig og anstrengende aktivitet. Disse betingelser kan forårsage muskel-ubalance, muskeltræthed, smerte og fibersprængninger. I nogle tilfælde er kramper forbundet med smerter, og disse er ofte på grund af dårlig cirkulation af næringsstoffer til nervesystemet. Det kan løses ved at øge blodcirkulationen.

Brug KT Tape til at hjælpe med korrekte arbejdsstillinger, afslappe overbelastede muskler, øge cirkulation og fremme kroppens naturlige helings-proces. Du bør også gøre noget ved måden, du sidder på i løbet af dagen, vurdere om en anden type madras kan forbedre, hvordan du ligger om natten, styrke din torso samt overveje kiropraktik og massage. Bliver symptomerne værre og har du svært ved at stå op, eller bliver vejrtrækning besværliggjort, skal du straks søge professionel hjælp.