LÆNDESMERTER

Lændesmerter eller lumbago, kan være et meget kompliceret problem. Som kroppen ældes, sker der i rygsøjlen kompenserende ændringer for at justere med resten af kroppen. Nogle af disse ændringer er gode, mens andre ændringer kan forårsage smerter og problemer i hverdagen. Læs mere om lændesmerter

Sådan anvender du KT Tape mod lændesmerter

Mere om lændesmerter

Smerter i lænden forværres ofte ved langvarigt stillesiddende arbejde eller stående, såvel som aktiviteter, hvor vi bruger kroppen som en løftestang, eksempelvis støvsugning. Smerterne er ofte et resultat af mekaniske forhold såsom en diskus problematik, knoglebrud eller andre forhold i rygsøjlens hvirvellegemer. Sjældent er det et spørgsmål om betændelse eller nerveskader, der forårsager lændesmerter. Forskning viser at forskydninger i rygsøjlen eller hofterne også kan bidrage til lændesmerter.

Smerten føles generelt tæt på ​​toppen af bækkenet og i centrum af lænden. Det stammer typisk fra en kombination af overanstrengelse, muskelforstrækning og/eller skader på muskler, ledbånd og diske, der støtter rygsøjlen.

Brug KT Tape at lette presset og smerten, give en afslappende (proprioceptiv) støtte samt øge cirkulation for at fremme helingen. Lindring mærkes oftest med det samme og tillader kroppen at vende tilbage til en sund kropsholdning og normal funktion. Du vælger selv om du vil bruge 2 stykker tape som vist, eller alternativt kan du bruge KT Tape Pro Wide. Føles ingen lindring med KT Tape, bør du straks søge professionel hjælp for at få stillet en korrekt diagnose.