BALLEMUSKEL

En ballemuskel er egentlig tre vigtige muskler (Gluteus), der samlet udgør ballen. Disse muskler roterer hoften udad, strækker hoften, og er aktive i alle bevægelser omkring hoften, eksempelvis squatøvelse (styrketræning) og den enkle bevægelse at rejse sig op fra siddende position. Læs mere om ballemuskel

Sådan anvender du KT Tape mod ballesmerter

Mere om ballemuskel

Gluteus-musklerne stabiliserer torso, når vi står op eller bevæger os, samt de fungerer som “en pude”, når vi sidder. Forskellige forhold kan forårsage smerte, og denne KT Tape applikation kan bidrage til at afhjælpe disse.

Smerter i ballen

Smerter kan være forårsaget af en række forskellige faktorer, herunder muskelær overbelastning, stillesiddende arbejde i lange perioder, inflammation af muskelvedhæftninger, betændelse i slimsække, lændeproblemer, forstrækning af muskulaturen i baglåret eller smerte fra rygsøjlen.

KT Tape vil bidrage til at lette presset ved at yde støtte, øge blodgennemstrømningen, og stimulere rigtige muskelreaktioner. Det vil bidrage til at mindske smerter og forebygge kompensationsskader – skader, der opstår fra unormal bevægelse på grund af eksisterende smerter. Hvile, massage og styrketræning har også gode virkninger mod at sidde for længe, inaktivitet og tryk.

Så ved smerte i bagen, er KT Tape sagen. Tapen skal selvfølgelig sidde på huden og ikke som i videoen, som kun viser illustrativt, hvordan tapen skal sidde.