NAKKESMERTER

Smerter i nakken er irriterende, da nakken er en vital del af kroppens anatomi. Her passerer alle nerveinformationer til muskulaturen, og det er vigtigt at al kommunikation til muskler og led fungerer optimalt. Stress i disse muskler kan forårsage hovedpine, smerter i skuldre og andre former for irritation. Sidder du meget ved computer, kigger du nedad mens du løber, har du ude for et piskesmæld, sover du dårligt og pludselige bevægelser kan forårsage smerte i nakken. Læs mere om nakkesmerter

Sådan anvender du KT Tape mod nakkesmerter

Mere om nakkesmerter

Andre faktorer kan være muskelforstrækninger, slappe ledbånd, gigt, nerver i klemme, muskelinfiltrationer og talrige andre komplikationer. Smerte/ømhed kan også føles øverst i ryggen og i skuldrene. Typisk inddeles smerten i to kategorier: Muskelsmerte eller bindevævssmerter.

Muskelsmerte opstår når der er en skade i en af nakkemusklerne, hvilket forårsager ømhed/krampe i nakke og øvre ryg. Det kan være hverdagens fysiske stress, dårlig holdning eller muskelspænding opstået på grund af psykisk stress. Typiske symptomer er stivhed, smerte og problemer med at dreje hovedet til siden.

Bindevævssmerte i nakken skyldes ofte en form for traume, psykisk stress, depression eller søvnløshed. Symptomerne er spændte muskler, som kan være meget sensitive ved berøring.

KT Tape hjælpe til at afslappe og støtte muskulaturen, øge cirkulationen i området samt reducere spændingen i bindevævet. Alt sammen hjælper kroppens egen helings-proces. Typisk mærkes en omgående effekt af tapen.

Overvej samtidig andre muligheder, såsom massage, kiropraktik, nedkøling med is og holdningskorrektion. KT Tape kan afhjælpe symptomerne og hjælpe med holdningskorrektion, men bliver symptomerne ved, bør du søge læge eller anden professionel assistance.