KT Tape til arm og hånd

Fuld funktion i arme og hænder tænker du ikke over før der en dag er noget galt. Du kan i det daglige komme ud for overbelastninger i albue og fingre uden egentlig at tænke over hvad der forårsager smerter. Smerter kan varierer fra let irritation til jag, som kan virke næsten invaliderende. Albuesmerter skyldes oftest et traume udefra eller overbelastning ved sport eller kontorarbejde. Tit er det en dårlig vane, som skal korrigeres. Der findes mange måder at afhjælpe smerter i arm og hænder med KT Tape. Det er vigtigt du finder og følger den rigtige vejledning.

Tennisalbue og golfalbue

Begge problematikker kan være langvarige indtil du finder ud af, hvad der forårsager smerterne. Du kan med fordel kombinere flere behandlingsteknikker, massage, laser og øvelser med elastik kan alle få din albue på ret kurs igen.

Er du i tvivl om der ligger en større skade til grund for smerterne, så skal du altid søge læge. Er der bevægelser du ikke kan lave på grund af smerter, så bør du altid konsultere med en fysioterapeut eller kiropraktor inden du går i gang med egenbehandling.

DU kan også bestille tid til en nærmere undersøgelse hos KT Tape på info@kttape.dk