ALBUESMERTE

Albuen består af tre knogler, samt de muskler, der bøjer, strækker og roterer armen. Albuen består også af ledbånd, der holder knoglerne på plads, sener der hæfter muskler til knogler samt brusk, som sikrer smidig bevægelse af knoglerne. Desuden løber nerver gennem albuen som giver funktionalitet til armen. Hver af disse forskellige dele kan blive irriteret eller overanstrengt som kan resultere i albuesmerte. Læs mere om albuesmerte

Sådan anvender du KT Tape mod albuesmerte

Mere om albuesmerte

Mange gange kan albuesmerte være diffus og ikke specifikke for et bestemt område. Der kan også være tidspunkter, hvor du vil have generel støtte til brug i sport eller daglige aktiviteter. Følgende applikation vil bidrage til at give smertelindring og støtte under aktivitet, og kan bruges til at løse generel albuesvaghed på grund af smerter .

Albuesvaghed og smerter kan forekomme på grund hyperekstension af albuen, overbelastning i sport eller fysisk aktivitet, eller som følge af andre problemer i armen. Erhverv, der bruger hænder og arme meget – såsom frisører, mekanikere, massører eller håndværkere – vil opleve at generelle albue smerter desværre nogle gange er en del af jobbet.

KT Tape vil bidrage til at give den nødvendige støtte og smertelindring for at restituere hurtigere og undgå yderligere skade. Mere specifik albuesmerte kan behandles med vores andre albue applikationer. Bruge den også til generel støtte. Prøv at undgå aktiviteter, der forårsager overbelastning af albuen, og kom is på efter aktivitet.