KNYST STORETÅ

Storetåsknyst dannes, når storetåen peger mod nummer 2 tå og resulterer i inflammation af vævet, der omgiver leddet. Inflammation gør at leddet hæver og bliver ømt, hvilket kan gøre dagligdags aktiviteter, så som løb og gang, smertefulde.

Knyster er meget mere almindelige hos kvinder end hos mænd. Det fører de fleste til at tro, at knyster ofte opstår ved at bære stramtsiddende sko og/eller høje hæle. Arvelighed spiller også en vigtig rolle i om en person udvikler en knyst Læs mere om knyst storetå

Sådan anvender du KT Tape ved storetåsknyst

Mere om storetåsknyst

Ofte er en knyst ikke smertefuld og den enkelte fører et normalt aktivt liv. Andre gange kan en knyst være meget smertefuldt, ja nærmest invaliderende. Smerten kan være så stor og stråler så typisk ud til tæerne og langs svangen. På grund af den unormale positionering af knoglerne i foden, kan skarpe nerve smerter også være til stede.
Knyst ved storetå kan aflastes

KT Tape kan på et tidligt stadie hjælpe med at rette det “skæve” og til at lindre smerter og tryk over tid, samt at øge blodgennemstrømningen til området for øget anti-inflammatorisk effekt. Løst fodtøj bør altid vælges af dem med knyster. Kirurgi er en anden mulighed for dem med alvorlige smerter og symptomer, som ikke kan hjælpes.

Vi anbefaler KT Tape Pro eller Extreme til at tape en knyst, da det varme miljø, der er i strømper og sko, vil medfører hårde vilkår for tapen. Typisk vil holdbarheden være 2-4 dage for hver gang du taper.

Du kan bestille tid til en undersøgelse hos KT Tape her