FODBALLEN

Smerter i fodballen sidder der, hvor tæerne hæfter sig til resten af foden. Området er meget muskuløst og er stedet, hvor vi lægger størstedelen af trykket i afsættet. Landing, afsæt og vrid i området er ofte intenst, og uden tilstrækkelig hvile kan området blive meget “træt” og smertefuldt. Mange mindre muskler, knogler, ledbånd, sener og nerver er samlet her. Alle delene er meget følsomme og fleksible og er ansvarlige for balance og acceleration. Læs mere om fodballen

Sådan anvender du KT Tape ved fodballesmerter

Mere om fodballen

Smerter ved fodballen er oftest forårsaget af inflammation på grund af overbelastning hos aktive mennesker. Andre almindelige årsager omfatter dårlige eller slidte sko, vægtøgning, blodansamling eller blå mærker, inflammation af hulfodssenen (plantar fasciitis), eller nerveproblematikker relateret til diabetes.

Smerten mærkes stående, eventuelt bærende tunge ting, eller ved berøring. Smerterne kan variere fra let ømhed til en meget skarp og brændende fornemmelse. Da smerten varierer betydeligt, er der ofte brug for særlig diagnose til at identificere det specifikke problem.

Typisk behandling omfatter meget hvile, is, indlægssåler samt let massage eller udstrækning. KT Tape kan forkorte restitutionstiden og væsentligt lindre smerter i processen. Det er meget svært ikke at bruge fødderne, så ofte er helingsprocessen af fodproblemer en langvarig affære. De, som har brugt KT Tape til at aflaste deres fødder, oplever en hurtigere heling og generelt rapporterer om gode resultater.

Vil du bestille tid til en vurdering af dine fodproblemer, så kontakt KT Tape her