SKULDERSMERTER

Ondt i skulderen kan skyldes mange årsager, da skulderen er et komplekst og forholdsvist ustabilt led, som vi bruger meget hver eneste dag. De mange muskler og ledbånd sikrer at skulderen fungerer normalt. Sker der en skade, eller kommer der en ubalance i enten muskler eller sener, opstår der komplikationer. Det kan være komplikationer med en muskel, et ledbånd, en sene, en nerve, ledkapslen eller en af knoglerne, som gør skulderskader ret så komplekse.. Læs mere om skuldersmerter

Sådan anvender du KT Tape mod skuldersmerter

Mere om skuldersmerter

Skuldersmerter og en vedvarende “murren” kan skyldes stress og kompensation for en tidligere skade. Det kan være inflammation opstået pga af dårlig biomekanik, som giver smerter. Selvom skuldersmerter kan have mange årsager, er det ofte forbundet med at den enkelte person spænder for meget i skulderen. Det ses som løftede skuldre. Kan skuldrene aflastes, så de “falder” ned på plads, giver mere plads i skulderleddet og frigiver stressen og smerten aftager.

Brug denne applikation til skabe en god holdning og få skuldrene ned i normalt niveau. Denne applikation kan forbedre biomekanikken i skulderen uafhængig af årsagen til smerterne. Den kan med fordel bruges i forbindelse med andre tape applikationer for at øge effekten af tapen.

Videoen viser hvordan du nemt taper en skulder. De 2 farver tape er kun for illustrationens skyld. Der er ingen forskel på farverne, vi anbefaler dog KT Tape Pro eller Pro Extreme, da skuldermusklerne er stærke og har brug for den stærkeste tape.

Du bør også overveje at få massage, for at aflaste musklerne.